Start pentru „Let`s Do It, Romania!”, editia 2013

Romania se alatura si in 2013 miscarii internationale „Let’s Do It!”,  organizand o noua zi de curatenie nationala pe 28 septembrie.

Let's Do It, Romania! 28 septembrie 2013 Photograph by Nele Hendrikson, Estonia

Dupa succesul editiilor precedente, la care au participat peste 650.000 voluntari din Romania, aducand impreuna autoritati, companii, ong-uri, reprezentanti media, persoane publice, pentru 2013 ne propunem depasirea barierei de 1 milion de voluntari prezenti in 28 Septembrie, implicarea romanilor din diaspora in ziua de curatenie si cresterea procentului de reciclare al deseurilor colectate la 40% din cantitatea totala adunata.

„Let’s Do It, Romania!” este o invitatie de a lua atitudine si de a schimba ceva atunci cand lucrurile nu merg asa cum ne-am dori.  „Let’s Do It!” este cea mai mare miscare sociala organizata vreodata in lume, reusind sa mobilizeze peste 7 milioane de voluntari in actiuni de curatenie si educatie. „Ceva se schimba in lume si acest ceva pleaca de jos in sus. Oamenii par sa nu mai fie multumiti de modul in care organizate lucrurile si sunt gata sa-si asume un rol activ pentru a da startul la schimbare” spune Rainer Nolvak, unul dintre initiatorii miscarii.

Si in acest an, proiectul va beneficia de sprijinul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.

In judetul Timis, organizarea campaniei Let’s Do It, Romania! este realizata ca si in trecut de EcoStuff Romania. Toti cei care vor sa sprijine actiunea din 28 Septembrie sau cei care doresc sa se implice in organizarea ei, sunt invitati sa ia legatura cu noi.

By |2017-01-04T08:16:05+00:00March 28th, 2013|Let's do it!|0 Comments

Leave A Comment