Judetul Timis – putin mai curat

A 6-a editie Let’s Do It! in Judetul Timis a reusit sa mobilizeze 1721 de voluntari din 23 de localitati si au fost colectati 2606 saci cu gunoi, in mare parte peturi, pungi si alte ambalaje din plastic.

Let's Do It! Timis 2014

Au fost implicate 23 de primarii: Balint, Bethausen, Comlosu Mare, Darova, Denta, Deta, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Gavojdia, Giroc, Liebling, Lugoj, Manastiur, Moravita, Peciu Nou, Pesac, Pietroasa, Racovita, Sanmihaiu Roman, Stiuca, Timisoara si Valcani.

In Timisoara ecologizarea Raului Bega a fost facuta de la Podul Decebal in jos pana la iesirea din Timisoara, in zona Portului si mai departe de la Podul Modos inspre ecluza de la Utvin. Doar pe aceste tronsoane au fost colectati peste 180 de saci cu gunoi.

Let's Do It! Timis 2014

Recordul negativ este detinut in acest an de Dumbravita cu 727 de saci cu gunoi.

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor voluntarilor, elevilor si profesorilor care au participat, voluntarilor de la Continental, Bere Timisoreana – Ursus, Hella, Draexelmayer, Alergotura, Noua Acropola. Incurajam in continuare folosirea aplcatiei TrashOut pentru monitorizarea deseurilor si pregatim actiunea din primavara, de curatenie generala a jud Timis.

Multumirile noastre se intreapta si inspre sustinatorii media TION, Opinia Timisoarei, Ora de Timis, TVR Timisoara, Radio Timisoara, DIGI24, Romania Pozitiva, StiriONG, TimisoaraOnline, Ziarul Actualitatea, PressAlert, Timisoreni.ro, DeBanat, EcoMagazin, LugojOnline.

Editia din 27 Septembrie a fost realizata cu sprijinul Flextronics, Continental si Florimpex Tim si cu implicarea Administratiei Bazinala de Apa Banat, ADID – Asociatia de Dezvoltare Intracomunitara Deseuri Timis, SALVO, Garda Nationala de Mediu Serviciul Comisariatul Judetean Timis.

Mai multe fotografii, pe Facebook

 

By |2017-01-04T08:15:59+00:00October 7th, 2014|Let's do it!|0 Comments

Leave A Comment