Regulamentul Oficial al Concursului “Scoala Zero Waste”

Regulamentul oficial de organizare si desfasurare a Concursului Scoala Zero Waste

Din Regulamentul Oficial de organizare si desfasurare a Concursului de colectare selectiva “Scoala Zero Waste” dorim va atragem atentia asupra urmatoarelor:

Concursul este organizat si se desfasoara in Judetul Timis, in cadrul unitatilor de invatamant primar si secundar.

Concursul se va desfasura in perioada 15 aprilie – 31 mai 2013, inclusiv.

La concursul “Scoala Zero Waste” poate participa orice unitate de invatamant primar si secundar, cu sediul in Judetul Timis, Romania.

Nu au dreptul sa participe unitati de invatamant prescolar, postliceal sau universitar precum nici unitati de invatamant din alt judet.

In actiunile de colectare selectiva pot fi implicati si parintii elevilor sau comunitatea locala.

Lista tuturor unitatilor de invatamant participante in concurs si clasamentul vor fi publicate pe site-ul www.ecostuff.ro.

Clasamentul scolilor va fi actualizat saptamanal in functie de centralizarile si informatiile trimise de fiecare unitate de invatamant in parte.

Clasamentul final se calculeaza in functie de cantitatea de deseuri reciclabile colectata per total unitate de invatamant (sau clasa), impartita la numarul de elevi ai respectivei unitati de invatamant (sau clase).

La finalul Concursului, Organizatorul va acorda scolilor care au colectat cea mai mare cantitate de deseuri reciclabile per elev, precum si elevilor care au adunat cea mai mare cantitate de deseuri premii constand dupa caz in tabla interanctiva, calculator, imprimanta multifunctionala, laptop, videoproiector, aparat foto, camera video, bicicleta, echipament sportiv etc.

By |2017-01-04T08:16:05+00:00March 14th, 2013|Scoala Zero Waste 2013|0 Comments

Leave A Comment