Începem pregătirea ediției 2014 a concursului “Școala Zero Waste”

EcoStuff România împreună cu partenerul concursului “Școala Zero Waste” 2013 – Continental Corporation, prin prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania și manager cercetare și dezvoltare Continental România, au facut vineri o vizită școlii câștigătoare, din Moșnița Veche pentru a vedea cât de util le este celor mici premiul oferit.

Scoala Zero Waste Tabla Interactiva

”Compania noastră se angajează mereu în activități ecologice, iar o asemenea activitate care susține educația copiilor este foarte importantă. Am participat la acest proiect tocmai pentru că înțelegem faptul că generația tânără trebuie implicată în activități de protejare a mediului deoarece ea reprezintă viitorul. Prin intermediul lor atingem și celelalte generații care nu sunt atât de familiarizate cu noile tendințe. Noi suntem parteneri și la fiecare ediție de Let’s Do It, Romania!, nu doar în Timișoara, ci în toate orașele unde avem locații”, a declarat prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania și manager cercetare și dezvoltare Continental România.

Premiul cel mare câștigat de Școala Primară Moșnița Veche a fost o tablă interactivă. Cu ajutorul acesteia elevii pot viziona documentare, pot participa interactiv la lecții sau pot naviga pe internet.

Tabla este folosită în principal în cadrul orelor de istorie, de geografie și de științe. Indiferent că e vorba despre captarea atenției, despre predarea efectivă sau despre evaluare, dacă profesorul își concepe bine lecțiile, poate fi folosită foarte bine și la orele de matematică, la predarea geometriei, la orele de limba și literatura română și la lectură.”, spune Mihaiela Alieta Torumba, învățător la școala primară din Moșnița Veche.

Vizita la școala câștigătoare a fost primul pas în pregătirea ediției din 2014 a concursului “Școala Zero Waste”, pentru care  organizatorii își doresc mai mulți participanți și mult mai multe premii pentru micii eco-eroi.

Sperăm ca până la finele lunii Ianuarie 2014 să avem deja stabilite premiile precum și partenerii ediției 2014 a concursului “Școala Zero Waste”. Invităm pe aceasta cale toate companiile care doresc să afle mai multe informații despre concurs sau care doresc să sprijine organizarea lui să ia legătura cu EcoStuff Româniascoalazerowaste@ecostuff.ro .

Scoala Zero Waste Tabla Interactiva

La concursul de educație ecologică și de colectare selectivă “Școala Zero Waste” 2013, destinat elevilor din școlile din Judetul Timiș desfășurat în perioada  15 Aprilie – 31 Mai au participat 25 de școli însumând 6319 elevi. În cele 6 saptămâni de concurs au fost colectate 60,45 tone deșeuri reciclabile. Concursul dă posibilitatea elevilor și școlilor să contribuie la protejarea mediului și reducerea poluării și în același timp să concureze pentru câștigarea premiilor puse în concurs.

By |2017-01-04T08:16:00+00:00October 16th, 2013|Noutati, Scoala Zero Waste 2013|0 Comments

Leave A Comment