Continental – Responsabilitate Sociala Corporatista – Grija pentru mediu

Continental Romania a investit peste 700 de milioane de euro in tehnologie de inalta calitate in ultimii 12 ani, pentru a se asigura ca fabricile din Romania respecta toate normele impuse de Uniunea Europeana.

Ca parte a programului de dezvoltare a activitatii sale din Romania, Continental asigura programe de instruire profesionala pentru toti angajatii sai, precum programe de management si leadership sau programe de dezvoltare profesionala si personala.

De asemenea, compania si-a declarat sprijinul fata de comunitatea locala, fiind partener in cadrul unor proiecte specifice, in conformitate cu strategia sa de Responsabilitate Sociala. In ultimul an, Continental Romania a sprijinit programe pentru plantarea de copaci, susține anual evenimentul  Let’s do it, Romania, a construit locuri de joaca, susține gradinite locale, scoli profesionale, a adoptat strazi,  sau a demarat proiecte de arhitectura peisagistica, printre altele.  

Cu o cifra de afaceri de 32,7 miliarde de euro in 2012, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de franare, al sistemelor si componentelor de propulsie si de rulare, panouri de bord, solutii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope si produse tehnice din elastomeri, Continental isi aduce contributia la siguranta deplasarilor si protejeaza clima.

In plus, Continental este un partener competent in comunicarea auto interconectata. Pentru Continental lucreaza in prezent in jur de 170.000 de angajati in 46 de tari.

By |2017-01-04T08:16:01+00:00June 4th, 2013|Scoala Zero Waste 2013|0 Comments

Leave A Comment