BILLA Romania – NATURA ne aseamana. EDUCATIA ne deosebeste (Confucius)

Pentru ca totul in viata se rezuma la alegeri, ne mandrim si folosim fiecare ocazie care ne permite sa-i invatam pe micutii din jurul nostru, noi caractere in formare, sa aleaga responsabil, sa tina cont de mediu, de oameni si de lucrurile care merita apreciere.

Pornind de la sansele egale pe care le avem cu totii, dar diferentiindu-ne prin accesul la informatie si prin modalitatea cu care o punem in valoare, putem creste si ne putem dezvolta armonios si sustenabil in directia frumosului, a naturalului si a firescului.

Iar o promovare a unei atitudini receptive la problematica ecologica actuala ne capteaza mereu atentia. Din acest motiv am ales sa sustinem EcoStuff Romania in organizarea Concursului “Scoala Zero Waste“.

Responsabilitatea sociala este parte a culturii organizationale a companiei BILLA Romania. In acest sens, BILLA se implica activ in comunitatile in cadrul carora se regaseste si deruleaza mai multe programe cu caracter social:

Proiecte sociale:
– Social Market Romania (SOMARO) – produsele inca aflate in garantie, dar cu ambalaje deteriorate sunt donate unei “piete sociale” carele redistribuie saracilor la un pret simbolic
– “Sandvisul de la miezul noptii” – in colaborare cu ONG-ul “AZI-Zambetul ingerilor”
– Donatii zoo, adaposturi pentru caini – pentru  produsele aflate in ultima lor de zi de valabilitate

Proiecte de mediu:
– “mai mult verde” – curatarea zonelor verzi din zonele limitrofe marilor orase cu ajutorul elevilor
– reciclare – folie plastic – 100% refolosire in productie, precum si tonere/ cartuse
– eficienta energetica (iluminat, senzori cu sistem de inchidere automata, freon eco-friendly, solutii “verzi”)

Proiecte educative:
– colaborare cu organizatii non-profit (Concordia) pentru recrutare
– le oferim angajatilor nostri training-uri, internship-uri, si sustinem dezvoltarea pe termen lung a tinerilor manageri

Politica de sortiment “PRODUS IN ROMANIA!”
Peste 70% din articolele prezente in sortimentul nostru sunt produse in Romania. Dezvoltam continuu sortimentul nostru de produse BIO.

By |2017-01-04T08:16:01+00:00June 4th, 2013|Scoala Zero Waste 2013|0 Comments

Leave A Comment