Tot ce trebuie sa stii despre 2% (doi la suta) pentru EcoStuff

Uite ce si cum e cu acest formular 230.

In urma cu ceva timp s-a dat o lege prin care daca esti angajat model si-ti platesti (tu sau firma la care lucrezi) impozitul cuvenit la stat, poti redirectiona 2% din acest impozit catre un ong la alegerea ta.

Nu dai niciun ban in plus, ci din banii pe care deja i-ai platit, ii “spui” statului ca tu vrei sa dea 2% din ei (e putin, dar e bine si-atat) catre un ong, in cazul de fata EcoStuff Romania 🙂

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi in doua exemplare formularul atasat cu datele tale si sa-l dai contabilului de la firma, iar el/ea il va duce la finante. S-ar putea sa-ti trebuiasca o imputernicire – ai modelul atasat. Sau daca vrei, il poti duce tu personal. Sau mai poti sa-l trimiti prin posta. Trebuie depus/trimis pana pe la jumatatea lunii Mai.

Si gata, asta-i tot. Teoretic cei 2% ar trebui sa ajunga la un moment dat in contul ong-ului pe care ai decis sa-l sprijini. Daca totusi vrei mai multe informatii le gasesti aici.

By |2017-01-04T08:16:00+00:00March 17th, 2014|Noutati|1 Comment

One Comment

  1. […] Lista este: Grupul de Suport Violeta, Asociaţia Pet Hope, Salvaţii Copiii, Ceva de Spus, Let’s Do It Romania!/EcoStuff Timişoara, ECO CLUB Timişoara, Asociaţia Alăptează! Timişoara, Terapia Yumeiho, Prakriti School of Yoga, […]

Leave A Comment