Let’s Do It, Romania! goes international in Judetul Timis

Echipa “Let’s Do It, Romania!” din Judetul Timis devine internationala pentru 5 saptamani

Cei cinci tineri veniti in Romania prin programul ReBranders initiat de AIESEC Timisoara, Umar Sesay din Dubai (nascut in Guineea), Fedora Bonita din Indonesia, Charles Chang din Taiwan, Reeda Hamadeh din Liban si Moamen Ossama Ramadan din Egipt vor lucra impreuna cu EcoStuff Romania pentru a pune la punct campania Let’s Do It! in Judetul Timis.

echipa internationala let's do it romania timis

“Good Morning Romania, Good Morning Timisoara! Now is time to do the right thing. Join the movement, organize, get involved! “Let’s Do It, Romania” it’s a project all Romanian should be proud of.“

Miscarea Let’s Do It! poate fi descrisa foarte simplu, intr-o singura propozitie: “Let’s clean up the waste from all illegal dumpsites in the world, together and right now.” Cu alte cuvinte “Hai sa curatam toate mormanele ilegale de gunoi din lume, impreuna, acum!”

Primul pas spre curatenia din 28 Septembrie este cartarea teritoriului pentru a gasi zonele cu probleme din judetul nostru. Rugam pe aceasta cale toti posesorii de smartphone sa-si instaleze gratuit aplicatia TrashOut de pe www.TrashOut.me si sa raporteze mormane de gunoi ilegale gasite de ei si raspandite in arealul natural al Romaniei. Aplicatia este disponibila pentru iPhone, Android si Windows Phone.

Informatiile vor fi inregistrate si disponibile pe harta modiala a gunoaielor disponibila atat pe site-ul aplicatiei cat si pe pagina oficiala www.LetsDoItWorld.org

Toate mormanele de gunoi identificate vor fi curatate in Romania in 28 Septembrie cu ajutorul voluntarilor si sprijinul autoritatilor.

By |2017-01-04T08:16:01+00:00August 6th, 2013|Let's do it!, Noutati|0 Comments

Leave A Comment