Cu Tzoagla Pe Dig 2.0

UPDATE: Am fost! Pozele’s aici 🙂

A doua editie Cu Tzoagla pe Dig initiata de EcoStuff se apropie de start. Traseul va fi acelasi ca in aprilie, Chisineu-Cris – Varsand si retur, pe dig, aproximativ 50 de kilometri. Cursa se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca putina miscare si sa plece cateva ore din fata calculatorului. La prima editie au participat 28 de biciclisti, la aceasta fiind asteptati mult mai multi.

Astfel in 4 August, duminica dimineata la ora 09.00, ne intalnim cu totii La Vad (Chisineu-Cris) si dupa fotografiile “before” vom pleca la plimbare.

cu tzoagla pe dig

Spre deossebire de prima editie, evenimentul Cu Tzoagla pe Dig 2.0 este sprijinit si de Asociatia Studentilor Informaticieni din Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad (ASI UVVG). Datorita lor primii 45 de biciclisti vor primi un tricou inscriptionat cu datele evenimentului.

Toti cei care doresc sa ni se alature sunt rugati sa intre pe Facebook pe pagina evenimentului.

Hidratarea si re-hidratarea sunt asigurate si de aceasta data de prietenii nostri de la Old Lady’s Pub.

Urmatorul eveniment va fi organizat in toamna, la inceputul lui octombrie. Atunci vom schimba traseul si ne vom indrepta spre Ineu, lungimea traseului crescand la aproximativ 65 de kilometri, participantii fiind deja bine antrenati 😛

tricou cu tzoagla pe dig

By |2017-01-04T08:16:01+00:00July 27th, 2013|Cu Tzoagla Pe Dig, Noutati|0 Comments

Leave A Comment