Redirectioneaza 20%2017-01-04T08:15:57+00:00
[vc_row][vc_column width=”1/1″][layerslider_vc id=”17″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][a13_separator position=”full_width” type=”empty”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_position=”tl” bg_repeat=”no-repeat” parallax_speed=”0.5″ margin_bottom=”10″][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit” title_align=”separator_align_center” title_size=”h1″ bold=”1″ type=”single_line”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][a13_separator position=”full_width” type=”empty”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit catre Ecostuff Romania pana la 31 decembrie 2015

Codului Fiscal si Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completarile si modificarile ulterioare permit companiilor comerciale platitoare de impozit pe profit sa redirectioneze 20% din suma datorata anual bugetului de stat catre organizatiile non-guvernamentale.

In acest sens, firma trebuie sa incheie un contract de sponsorizare, pana la 31 decembrie, cu EcoStuff Romania prin care se stabilesc obiectul, valoarea, durata sponsorizarii si drepturile si obligatiile partilor. Suma ce se scade din impozitul pe profit datorat statului, nu poate depasi 20% din impozitul pe profit si 3‰ din cifra de afaceri.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4022″ img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ img_size=”500×300″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4002″ img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ img_size=”500×300″][a13_separator position=”full_width” type=”empty”][vc_text_separator title=”Ce castiga compania ta prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit?” title_align=”separator_align_left” title_size=”h4″ type=”single_line” bold=”1″][vc_column_text]Compania are libertatea de a alege destinatia unei sume, care oricum ajunge la stat, dar pe care redirectionand-o, da o mana de ajutor in rezolvarea unor nevoi din comunitatea locala, fara niciun alt fel de cheltuiala.

Ii va creste reputatia si va beneficia de mai multa vizibilitate in comunitate prin implicarea in proiecte cu impact pozitiv asupra mediului.

Va inspira si mai mult respect in randul angajatilor, care vor fi mandri sa lucreze pentru o companie care se implica in cauze sociale.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4023″ img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ img_size=”500×300″][a13_separator position=”full_width” type=”empty”][vc_text_separator title=”20% pentru EcoStuff Romania” title_align=”separator_align_left” title_size=”h4″ type=”single_line” bold=”1″][vc_column_text]Asociatia Ecostuff Romania s-a nascut din dorinta de a lua atitudine si de a schimba ceva atunci cand lucrurile nu merg asa cum ne dorim. Mergand pe principiul learning by doing, prin fiecare proiect de pana acum am incercat si reusit sa promovam solutii, pentru a educa si dezvolta comunitatea, sa incurajam creativitatea si sa inspiram la actiuni pozitive pentru protejarea mediului inconjurator.

Suntem gata sa ne asumam un rol si mai activ pentru a da startul la schimbare!

Avem o multime de idei faine pentru 2016!

Scrie-ne pe office@ecostuff.ro si Implica-te! Ajuta-ne sa dam viata proiectelor noastre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]