Ce trebuie sa faci?
1. Completeaza formularul 230.
2. Trimite formularul la Administratia Financiara de care apartii pana la finele lunii Mai 2015. Formularul il poti depune/trimite tu sau il poti da contabilului de la firma sau unui coleg.
Mai multe informatii despre completarea formularului 230 gasesti aici.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ image=”3994″ img_size=”500×300″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4002″ img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ img_size=”500×300″][a13_separator position=”full_width” type=”empty”][vc_text_separator title=”De ce?” title_align=”separator_align_left” title_size=”h4″ type=”single_line”][vc_column_text]Pentru ca nu te costa nimic!
Contribui astfel la eficientizarea cheltuirii banului public.
Poti ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea ta.
Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie. Prevederea 2% contribuie la un climat fiscal transparent, la pastrarea fondurilor pe plan local si la rezolvarea unor probleme sociale.
O firma care-si incurajeaza angajatii sa directioneze 2% este o firma responsabila social, demonstrand ca nu e indiferenta la ce se petrece in jurul sau. Pana in 31 dec administratia financiara va centraliza informatiile si va vira sumele stranse.
Judetul Timis ocupa un loc fruntas conform datelor Ministerului finantelor publice, 2012, in ceea ce priveste directionarea a 2% din impozitul pe venit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4009″ img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ img_size=”500×300″][a13_separator position=”full_width” type=”empty”][vc_text_separator title=”Ce facem cu banii?” title_align=”separator_align_left” title_size=”h4″ type=”single_line”][vc_column_text]Facem din Timis cel mai curat judet din Romania! In doar 1000 de zile! 😀
Proiectul TM1000 va demara in 28 Decembrie 2014 si se incheie in 23 Septembrie 2017.
Ne dorim sa implicam atat autoritatile judetene si locale cat si companiile interesate, prin conceperea si implementarea de planuri de actiune locala, prin actiuni de constientizare si educatie ecologica, de colectare selectiva, de ecologizare, conferinte si stagii de pregatire in tara si strainatate, workshop-uri, proiecte upcycle etc.
Fiind un proiect foarte complex va cuprinde numeroase directii de actiune si proiecte integrate.
Pentru detalii, scrie-ne pe adresa office@ecostuff.ro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]