Make it!

Este o competiție sportivă neconvențională care se va desfășura în aer liber, pe râul Bega în Timișoara și se adresează în special companiilor, organizațiilor și instituțiilor. Echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune folosind doar materiale reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție.

Race it!

Pentru privitorii competiției, pentru colegii și familiile participanților malul Begăi va fi amenajat în mai multe zone – rethink/ reduce/ reuse/ upcycle/ recycle – pentru a arăta drumul pe care ar trebui să-l parcurgă orice produs din momentul în care se construiește, până la încheierea ciclului, în momentul în care se transformă din nou în materie primă, gata de un nou ciclu.

Recycle it!

Fondurile strânse din taxele de participare la Make it! Race it! Recycle it! vor fi folosite pentru dezvoltarea campaniei “Timișul Reciclează”, campanie de educație ecologică, pagină web cu informații despre despre ce/cum/unde/de ce să reciclăm, campanie indoor și outdoor, panotaj mic și mare.

PARTENER

sponsor-continental

Sponsori

sponsor-3pillarsponsor-hellasponsor-devron

sponsor-durasponsor-fornettisponsor-la-capite

Echipe înscrise în competiție până acum

sponsor-durasponsor-3pillarsponsor-hella

sponsor-ic3dsponsor-kinballsponsor-lingo24

sponsor-continentalsponsor-hexagonsponsor-softvision

partener-azvarlireapartener-sin-studiopartener-osut

Susținători

partener-timotionpartener-adidpartener-borcanul-cu-ulei

Vino și susține-ți favoriții în 5 Iunie de Ziua Internațională a Mediului!

Make it! Race it! Recycle it!

Prima competiție de acest fel din România!

Te provocăm să participi!

Este un excelent exercițiu de teambuilding, dând ocazia angajațiilor să lucreze împreună și să se distreze în timp ce fac asta!

Toți oamenii mari sunt până la urmă niște copii care vor să construiască diverse lucruri. Prin “MAKE IT, RACE IT! angajatii invata să refoloseasca într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă. Au ocazia sa învățe să fie responsabili față de mediu cu zâmbetul pe buze.
Andrei
La nivel de companie se poate organiza un “concurs de proiecte” și cea mai bună una sau două ambarcațiuni să participe efectiv la cursă.
Larisa
Ineditul competiției va atrage vizibilitatea națională și internaționala si astfel crește reputația de companie responsabilă prin implicarea în proiecte cu impact pozitiv asupra mediului. Totodata ajuți la “închiderea cercului”, asigurând reciclarea deșeurilor și transformarea lor în produse noi. O dezvoltare sustenabilă a comunității începe cu locuitorii ei: trebuie să ne asumăm un rol activ și să dăm startul la schimbare.
Cătălin